Διαδικασια ηλεκτρονικης διαιτας ediet

Η συνεργασία μας αρχίζει με την on-line συμπλήρωση του σύντομου ερωτηματολογίου, που δεν θα απαιτήσει πάνω από 5' του χρόνου σας, για να καταγράψουμε τις διατροφικές καθημερινές σας συνήθειες, τα γεύματα και τις γεύσεις που απολαμβάνετε.

Μετά την επεξεργασία των στοιχείων σας, παραλαμβάνετε και το πρώτο εξατομικευμένο διαιτολόγιο, βασισμένο στις γευστικές σας προτιμήσεις και στον τρόπο ζωής σας.

Κάθε εβδομάδα, με ένα email στο akanellou@easydiet.gr, θα με ενημερώνετε για την απώλεια των κιλών σας, για ότι απορίες έχετε αλλά και για τις τυχόν προγραμματισμένες σας εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν φαγητό. Στη συνέχεια θα λαμβάνετε έγκαιρα το επόμενο διαιτολόγιο δηλ. την προσωπική ισορροπημένη διατροφή σας.

Πριν ξεκινήσουμε, σας συστήνουμε να έχετε κάνει γενικές εξετάσεις και να έχετε επισκεφθεί το γιατρό σας.

Το κόστος κάθε μηνιαίου εξειδικευμένου διαιτολογίου, ανέρχεται στα 100 € (συμπερ. 23% Φ.Π.Α.) για 4 εβδομαδιαία διαιτολόγια.
Η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικού λογ/μου στην τράπεζα Πειραιώς.

IBAN: GR58 0172 0950 0050 9507 4010 023

> Θυμηθείτε να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας, όταν κάνετε την κατάθεση
> Το σχετικό παραστατικό (απόδειξη) θα σταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.


Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα πρόγραμμα καθημερινής διατροφής για 4 εβδομάδες, χωρίς οποιαδήποτε μελλοντική δέσμευση, το οποίο θα ανανεώνετε για όσο διάστημα επιθυμείτε.

Στο site www.easydiet.gr θα βρίσκετε ιδιαίτερες συνταγές και έγκυρους συνδέσμους (links) για θέματα διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες ή οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση akanellou@easydiet.gr ή καλέστε στο 6932529990.

Θα χαρώ να συνεργαστούμε!
Νατάσσα Κανέλλου
Διατροφολόγος (PhD)